Βιογραφικό Ιατρού

Ειδικότητα | Εμπειρία
Σεμινάρια | Δημοσιεύσεις

ΖΟΥΡΙΔΑΚΗΣ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος
Θεσσαλονίκη - Άνω Τούμπα

Γεννήθηκα το 1980 στη Λάρισα. Αποφοίτησα με γενικό βαθμό 20 από το γυμνάσιο, γενικό βαθμό 19 10/11 από το λύκειο και πέτυχα την εισαγωγή μου με την πρώτη προσπάθεια εξετάσεων σε ιατρική σχολή στην Ελλάδα. Μετά την αποφοίτησή μου από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης πραγματοποίησα τη στρατιωτική μου θητεία το 2005 και στη συνέχεια την υπηρεσία υπαίθρου στο περιφερειακό ιατρείο Ραψάνης (2006-2007).

Ειδικεύθηκα στην Παθολογία (2008-2010) στο Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και συμμετείχα σε σειρά δημοσιεύσεων που αφορούν την ογκολογία του πεπτικού συστήματος. Από το 2011 εργάσθηκα ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ηπατολογικό Ιατρείο της Β` Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής, όπου συμμετείχα στο κλινικό έργο και σε σειρά κλινικών μελετών εξωτερικού επι 4ετίας στον τομέα της Ηπατολογίας, ενώ παράλληλα απέκτησα Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών (MSc) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με θέμα Ιατρική Ερευνητική Μεθοδολογία, με κατεύθυνση την κλινική έρευνα και γενικό βαθμό Άριστα. Η διπλωματική μου εργασία που πραγματεύτηκε την ελαστογραφία ήπατος και σπληνός βαθμολογήθηκε με 10 (Άριστα).

Ειδίκευση

Πραγματοποίησα την ειδικότητα της Γαστρεντερολογίας στη Γαστρεντερολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παπανικολάου (2014-2018), όπου εκπαιδεύτηκα στο ηπατολογικό ιατρείο, το ιατρείο φλεγμονωδών νοσημάτων του εντέρου, το γενικό γαστρεντερολογικό ιατρείο και αντιμετώπισα πλήθος περιστατικών στα επείγοντα του νοσοκομείου. Συμμετείχα σε πάνω από 2000 ενδοσκοπικές πράξεις (γαστροσκοπήσεις, κολονοσκοπήσεις, πολυποδεκτομές, τοποθετήσεις γαστροστομιών και άλλα) στο ενδοσκοπικό τμήμα της κλινικής και συμμετείχα σε σειρά μαθημάτων και δημοσιεύσεων.

Έχω παραστεί σε δεκάδες συνέδρια, πολλά εκ των οποίων στο εξωτερικό (Σαν Φρανσίσκο, Βοστώνη, Παρίσι, Άμστερνταμ κά), έχω υπάρξει ομιλητής σε αρκετά συνέδρια στην Ελλάδα, καθώς και συγγραφέας κεφαλαίων επιστημονικών βιβλίων στο χώρο της Γαστρεντερολογίας - Ηπατολογίας.

Είμαι Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ηπατολογικό Ιατρείο της Β` Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και εξωτερικός συνεργάτης ιατρικών ιδιωτικών νοσοκομείων στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Θεσσαλονικη - Ανατολικη Θεσσαλονικη
Τουμπα, Κωνσταντινοπολιτικα, Πυλαια

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Γ. Λαμπράκη 207
(είσοδος Τσιαπάνου 36-38)
Άνω Τούμπα, Θεσσαλονίκη
Δείτε στο Google Maps

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

TOP Call Now Button